petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evropsko prvenstvo U19,najava,predlozi za klađenje

Danas su na programu dva duela Evropskog šampionata ispod 19 godina.

20h Francuska U19-Rumunija U19

Francuzi su prvenstvo počeli kako se i očekivalo,mnogo jako. U prvom kolu su igrali sa domaćinom Slovačkom i lagano ih pregazili sa 5-0. Taj rezultat nije nimalo čudan jer su Francuzi jedni od favorita ovog šampionata. Imaju još jednu sjajnu selekciju koja je puna bisera Francuskog fudbala. Pravi raj za fudbalske menadžere da upecaju nove zvezde. Ekipa je zaista kvalitetna,protiv Slovaka su pokazali sav svoj raskošni talenat i potencijal. Igraju brz napadački fudbal i to od prvog do poslednjeg minuta. Nema sumnje da će i na ovom meču nastaviti u istom ritmu,mada bi moglo biti nekih rotacija u timu iz prostog razloga jer je ritam šampionata takav da se igra na svaki drugi dan, a u petak im predstoji derbi sa Italijanima. Naravno,kakav god sastav da izađe biće užasno kvalitetni. Pobeda na ovom meču im treba kako bi osigurali neko od prva dva mesta, a time i obezbedili mesto na sledećem Svetskom Prvenstvu. Verujem da će Francuzi ići i na ovom meču na što ubedljiviju pobedu jer je vrlo moguće da i gol razlika odluči kod će biti prvi u grupi i ko će da izbegne Engleze. Najveća pretnja po gol Rumuna na ovom meču biće dvojac Bonny-Virginius koji su u prošlom kolu postigli 4 komada.

Rumuni u ovaj meč ulaze nakon poraza od Italijana. Potpuno očekivan poraz, a svesni su da i na ovom meču ne mogu da očekuju neki preterano dobar rezultat. Svesni su Rumuni svojih mogućnosti,ali i sami su već apostrofirali i pre početka prvenstva da će meč sa Slovacima za njih biti najbitniji. Zaista i jeste tako jer će trećeplasirana ekipa u grupi igrati protiv trećeplasiranog iz druge grupe, a pobednik će obezbediti mesto na Svetskom prvenstvu,što je za Rumune i cilj. Upravo zbog tog meča nije nemoguće da na ovom meču selektor odmori neke bitne igrače i tako ih sačuva za petak i duel sa Slovacima.

Prognoza: Francuska bi trebalo da slavi sa dosta postignutih golova.

Tip: 1 i 4+ @ 2.55 – 1:3


Bonus:

Slovačka-Italija 2 i 3+ @ 1.65 – 0:1

Nema mnogo šta da se priča. Slovaci su zalutali na turnir,ne bi tu ni bili da nisu domaćini,tako da će služiti samo za popravljanje gol razlike.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje