U okviru jedne od amaterskih liga Engleske, National League South, danas se od 16 časova sastaju St. Albans – Eastbourne Boro.

Ono što smo primetili jesu vrlo čudni rezultati koji naravno mogu da budu i slučajnost, ali ukazuju na činjenicu koja je među našim čitaocima poznata kao saradnja timova. U sezoni 2014/15 imamo po jednu pobedu oba tima, na domaćim terenima, potom 2016/17 isti scenario, da bi u sezoni 2017/18 oba meča bila završena nerešeno, u sezoni 2018/19 prvi meč je zavrešen nerešeno, a drugi je slavio tadašnji gost St.Albans po dosta većoj kvoti i iz prelaza 1-2, a naredne sezone 2019/20, opet remi pa pobeda gosta, ovog puta Eastbourne Boro-a takođe po većoj kvoti, u sezoni 21/22 obe pobede odneli su domaćini, opet prelaz u jednom susretu na St.Albans iz 2-1, u ovoj sezoni prvi susret dobio je Eastbourne Boro, tako da ako pratimo matricu, danas je na redu pobeda St.Albansa po kvoti 2,10, možete pokušati i sa prelazom.


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.