četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

3 za 3 potencijalne saradnje: Dugi niz godina pobeđuju neizmenično!

U okviru jedne od amaterskih liga Engleske, National League South, danas se od 16 časova sastaju St. Albans – Eastbourne Boro.

Ono što smo primetili jesu vrlo čudni rezultati koji naravno mogu da budu i slučajnost, ali ukazuju na činjenicu koja je među našim čitaocima poznata kao saradnja timova. U sezoni 2014/15 imamo po jednu pobedu oba tima, na domaćim terenima, potom 2016/17 isti scenario, da bi u sezoni 2017/18 oba meča bila završena nerešeno, u sezoni 2018/19 prvi meč je zavrešen nerešeno, a drugi je slavio tadašnji gost St.Albans po dosta većoj kvoti i iz prelaza 1-2, a naredne sezone 2019/20, opet remi pa pobeda gosta, ovog puta Eastbourne Boro-a takođe po većoj kvoti, u sezoni 21/22 obe pobede odneli su domaćini, opet prelaz u jednom susretu na St.Albans iz 2-1, u ovoj sezoni prvi susret dobio je Eastbourne Boro, tako da ako pratimo matricu, danas je na redu pobeda St.Albansa po kvoti 2,10, možete pokušati i sa prelazom.


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje