subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 11. mart 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


22:30 Guabira – Royal Pari (Bolivija – Division Profesional)

Danas idemo u Boliviju gde će u okviru 6. kola prvenstva trinaestoplasirana Guabira ugostiti sedmi tim na tabeli – Royal Pari. Ono što je zanimljivo kada su u pitanju njihovi međusobni dueli jeste činjenica da su od decembra 2018. godine odradili ukupno 3 velika prelaza – prvi u korist Royal Parija, a naredna dva uz pobedu Guabire, kao i još dva preokreta bez prelaza (po jedan u korist oba tima). S obzirom na to da se radi o susretu bolivijskih ekipa veliki prelaz ili prokret ne bi trebalo da budu nemoguć scenario, a nadamo se da ćemo večeras videti baš to. Srećno ako ispratite!

2-1 (30,00) / 1-2 (35,00) / PR1 (9,75) / PR2 (12,50) – 3:2 (2:0, u 81. minutu – 2:2)

Međusobne utakmice: Guabira – Royal Pari (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje