subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da bi se ovaj niz nastavio potrebna su nam bar 3 gola

U okviru 5. kola norveške OBOS-ligaen, tj. drugog ranga takmičenja, odigraće se utakmica između Groruda i KFUM Osla koja je na programu od tačno 18 časova.

Grorud je na prethodne 4 utakmice ostvario 2 pobede, 1 remi i 1 poraz te se u ovom trenutku, sa ukupno 7 osvojenih poena, nalazi na 5. poziciji.

KFUM Oslo, sa druge strane, ima 4 boda i zauzima 10. mesto na tabeli. Tekuću sezonu u drugoj ligi Norveške otvorio je sa 1 pobedom, 1 remijem i 2 poraza.

Međusobne utakmice: Grorud – KFUM Oslo (www.flashscore.com)

Kao što je to već postalo normalno kod Norvežana i ove dve ekipe su na svojim međusobnim susretima takođe bile veoma efikasne. Samo na poslednjih 8 utakmica mreže Groruda i KFUM-a su se zatresle ukupno 30 puta zbog čega je prosek golova po jednom meču bio skoro 4.

Kada je reč o tipovima za klađenje koje smo videli na tim utakmicama, najčešći je bio “3+“ po kvoti 1,70 (svih 8 puta), dok smo bar četiri gola i tip “4+“ (2,75) videli čak 5 puta. Koliko pogodaka ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje