četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako je verovati tradiciji, ova dva tipa su pravi izbor

Ekipe Torns IF i Skovde AIK sastaće se ove subote, u terminu od 16 časova, a reč je o utakmici 11. kola švedske Division 1 – Sodra.

Torns na današnji meč stiže kao 13. tim na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone uspeo da sakupi ukupno 11 bodova, ostvarivši 3 pobede, 2 remija i 5 poraza.

Skovde je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 5 pobeda i 5 poraza, bez ijednog remija, zbog čega se u ovom trenutku nalazi na 7. poziciji i to sa 15 poena.

Međusobne utakmice: Torns – Skovde AIK (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se prvi put sastale u junu 2018. godine, da bi do septembra prošle godine u okviru Division 1 – Sodra odigrali ukupno 6 međusobnih utakmica. Ono što je zajedničko za sve te susrete jeste da su se svaki put zatresle obe mreže, te da je samim tim svaki put prošao tip “GG“.

Novi “GG“ u režiji Tornsa i Skovdea plaća se kvotom 1,50, ali svakako da vredi pokušati i sa svaki put viđenom kombinacijom “GG&I1-2“ koja se u pojedinim domaćin kladionicama plaća kvotom i do 2,40.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje