petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Vels – Engleska (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Selekcija Velsa baš kao što se i pretpostavilo nema više tu poletnost koja je dosta počivala na spremnosti i brzini Bejla i kreativnosti Arona Remzija, oba igrača nalaze se u silaznoj putanji svojih karijera pa se to oseća i u igrama selekcije Velsa, remi sa SAD-om i potom sasvim zasluženi poraz od Irana, stavile su ovu selekciju u vrlo neprijatnu poziciju da se za prolazak iz grupe bori sa prvim favoritom grupe, selekcijom Engleske. Deluje da ipak imaju manje šansi i da će najverovatnije posle ovog meča morati da pakuju kofere za Vels.

Izostanci: Wayne Hennessey prvi golman Velsa, koji je na prošlom meču dobio crveni karton

Očekivana postava:Ward; Mepham, Rodon, Davies; Roberts, Allen, Ampadu, Wilson, Williams; Bale, Moore


Selekcija Engleske krenula je furiozno na startu protiv Irana i pobedila 6:2 i kada je trebalo da potvrde tu pobedu, umalo da ostanu i bez boda protiv SAD-a, koji je u najmanju ruku bila ravnopravan rival sa Englezima. Deluje ipak da se Iran samo ,,desio“, a da će prava slika ovog tima ipak ,,isplivati“ u nastavku šampionata, iako ostavljamo mogućnost da naprave dobar rezultat. Tim deluje s vremena na vreme nezaustavljivo dok u narednom trenutku deluje da može da primi gol od svakog tima, iako se mora istaći da Maguire igra mnogo bolje nego u svom klubu i sa pravom se nalazi u startnih 11.

Izostanci: nema

Očekivana postava:  Pickford; Trippier, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Bellingham, Foden; Saka, Kane, Rashford


Mišljenje urednika: Svakako da se sastaju timovi koji se jako dobro znaju, sve su to igrači koji nastupaju često jedni protiv drugih i da je Engleska blagi favorit, ali će motivacija kod Velšana biti na maksimumu, očekujemo tvrd meč, ali uz dominaciju Engleske, naš predlog za meč je X2&1-3 po kvoti 1,65.

ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje