utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Holandija – Katar (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Selekcija Holandije osvojila je četiri boda u prva dva kola, ali je pružila jako blede partije iz kojih je vrlo lako mogla i da ostane bez bodova, jer su i Senegal, u većem delu meča, i Ekvador, delovali kao bolji rivali. Formcija Van Gala sa 5-3-2, bez prve zvezde tima, Memfisa Depaja, koji se vraća iz povrede, ne deluje ubedljivo i današnji meč, osim činjenice da je bitan zbog osvanjana prvog mesta, mora da donese i dosta bolju igru i podizanje samopouzdanja tima, jer će ih u nokaut fazi čekati dosta ozbiljniji rivali koji će znati da kazne propuste u igri tima. Za sada je prva zvezda Gakpo, dok sa sjajnim partijama iz kvalifikacija nastavlja i vezista Ajaksa – Davy Klaasen.

Izostanci: nema izostanaka u timu Holandije

Očekivane postave: Noopert, Ake, Van Dijk, De Ligt, Blind, Koopemeiners, F.de Jong, Dumfries, Klaasen, Gakpo, Bergwijn


Selekcija Katara posle prve utakmice protiv Ekvadora, popravila je donekle utisak u meču sa Senegalom, postigla čak i prvi gol u istoriji selekcije na svetskim prvenstvima, ali i bila prva selekcija koja je izgubila sve šanse da prođe u nokaut fazu. Danas će se boriti za čast i za što bolji utisak, ali je pitanje da li će to moći protiv selekcije koja je dosta organizovana i koja je individualno na mnogo većem nivou od njih, prethodnih puta kada su igrali sa selekcijama približnog renomea Holandiji, poput Portugala, doživeli su pravu rezultatsku katastrofu, pa ostaje da se vidi da li će moći da se makar u nekom delu meča suprotstave Holandiji.

Izostanci: nema izostanaka

Očekivana postava: Barsham– Al Rawi, A.Hassan, Khouki, A.Aalaeldin, Boudiaf, Al Haydos, Hatem, Pedro Miguel – Akram Afif, Alomez Ali


Mišljenje urednika: Definitivno je Katar na kraju malo prikazao koliko se očekivalo pre turnira od prvaka Azije, ključni igrači su odigrali jako loše i ne očekujemo da danas bude išta bolje, Holanđani čak i uz ne preterano kvalitetnu igru mogu do lagane pobede, a naš predlog je kombinacija 1-1-&2+ po kvoti 1,85.

ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje