četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Saudijska Arabija – Meksiko (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Potencijalno odlična utakmica nas očekuje između Saudijske Arabije i Meksika, a evo i zašto. Poljska i Argentina će se boriti za prvu poziciju, tako bar deluje, a potencijalni scenariji su sledeći. Ako Argentina pobedi, imaće 6 bodova, a Poljaci 4 boda. U tom slučaju, Saudijcima odgovara samo pobeda, a remi im odgovara jedino u slučaju da Argentinci ubedljivo slave, jer bi samo u tom slučaju gol razlika Poljske bila lošija od Saudijske Arabije (trenutna situacija je 2:0 za Poljsku i 2:3 za Saudijsku Arabiju). Drugi scenario je da odigraju nerešeno, tada Saudijcima remi ne odgovara, jer imaju negativnu gol razliku, a pobeda Poljske povlači sa sobom to da je Saudijcima dovoljan i remi protiv Meksika. Saudijci su u prva dva kola najpre iznenadili Argentinu i ceo svet, pobedom preokretom protiv jedne od najjačih selekcija na svetu, da bi u drugom kolu popustili pod napadima Poljske i izgubili rezultatom 2:0.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Izostanci: Neće igrati Yasir Al Shahrani, Salman Al Faraj i Abdulelah Al Malki

Očekivani sastav (4-1-4-1): Owais; Burayk, Bulayhi, Amri, Abdullhamid; Dawsari; Dawsari – Kanno – Naji – Brikan; Shehri


Kada je reč o selekciji Meksika, oni su najpre podelili bodove sa Poljskom bez golova, da bi potom poklekli pod pritiskom Argentine i izgubili rezultatom 2:0. Ova selekcija ima gol razliku 0:2 i svega jedan bod iz prva dva kola. Za njih je računica itekako jasna, ako idu na remi, sigurno se vraćaju u Meksiko. Ako budu išli na pobedu i ostvare je, imaće 4 boda, pa sve zavisi od scenarija utakmice Poljska – Argentina. Ako Poljska pobedi, Meksiko uz pobedu ide u osminu finala, ako Argentina pobedi, onda se gleda gol razlika Meksika i Poljske, a tu su sada Poljaci u prednosti, pa je opet teško zamisliti ubedljivu pobedu Meksika i ubedljiv poraz Poljske. Ako Poljaci i Argentinci podele bodove, Meksiko bi uz pobedu imao isti broj bodova kao i Argentina, pa bi odlučivala gol razlika. Dakle, Meksikanci će ciljati tri boda i nadati se najboljem mogućem scenariju na drugoj utakmici.

Izostanci: Andres Guardado je pod znakom pitanja

Očekivani sastav (3-5-2): Ochoa; Moreno – Montes – Araujo; Alvarez – Herrera – Alvarez – Gutierrez – Gallardo; Lozano – Jimenez


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Utakmica od ogromnog značaja za obe selekcije, u to nema sumnje. I jedni i drugi će verovatno ići na pobedu, ali ne od samog starta, pribojavajući se eventualnog primljenog gola. Stoga, predlažemo igru „1P0-1&2P1+“ koja se plaća kvotom 1.75, jer se nadamo mirnijem prvom delu igre, ali i golovima u drugom delu utakmice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje