četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Tunis – Francuska (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Tunis će imati priliku da se iskupi za prethodna dva meča, i to protiv Svetskog prvaka. Da li Tunis može do naredne faze? U teoriji, ako pobede Francusku, imaće 4 boda, i onda sve zavisi od utakmice između Australije i Danske. Ako tu bude viđen remi, imaće isti broj bodova kao i Australija, pa će se odlučivati gol razlikom, koja je trenutno na strani Tunisa (0:1, dok Australija ima 2:4). Druga stvar, ako pobedi Danska, onda će imati isti broj bodova kao i Danci, ali se postavlja pitanje ko će imati bolju gol razliku (Danci sada imaju 1:2). Dakle, varijanta da Tunis bude iznad Danske je moguća ukoliko pobede obe ekipe, ali Tunižani pobede ubedljivije. Treća varijanta, ukoliko Australija pobedi, tada Tunis gubi svako pravo da se nada prolasku dalje.

Dakle, kada smo rezimirali sve potencijalne događaje, treba istaći da Tunis nije pokazao gotovo ništa od onog što je mogao, vrlo bleda partija protiv Australije i čvrsta odrana protiv Danske, a u napadu bez ikakve realizacije. Verujemo da se to neće promeniti ni protiv aktuelnog Svetskog prvaka.

Izostanci: Nema izostanaka

Očekivani sastav (3-4-2-1): Dahmen; Talbi – Meriah – Bronn; Abdi – Laidouni – Skhiri – Drager; Sliti – Msakni; Jebali


Francuzi u ovaj meč ulaze kao apsolutni favoriti i nema sumnje da će i sa drugim timom ovde izaći maksimalno posvećeno i neće želeti da gube bodove. Vodeći se nekom logikom da bi Argentinci mogli da pobede Poljsku i dođu do prvog mesta, te će Francuzima biti lakše da idu na Poljsku/Saudijsku Arabiju/Meksiko i tako sebi trasiraju put četvrtine finala. Stoga, i poraz suštinski ne može da ih uzdrma, jer će teško Australija da stigne gol razliku Francuza sve i da bude slavila, a pritom teško da će Francuzi ubedljivo da budu poraženi. Stoga, iako im gotovo i poraz ne znači ništa, ne verujemo da će ići sa takvim pristupom u ovaj meč, pogotovo nakon dve pobede, u prvom kolu protiv Australije, 4:1, i u drugom kolu protiv Danske, rezultatom 2:1.

Izostanci: Neće igrati Lucas Hernandez

Očekivani sastav (4-2-3-1): Lloris; Pavard – Konate – Upamecano – Hernandez; Tchouameni – Rabiot; Dembele – Griezmann – Mbappe; Giroud


Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Dakle, sve osim staložene igre Francuza bilo bi pravo iznenađenje. Napadački potencijal Francuske je ogroman i uprkos brojnim povredama i izostancima, a treba istaći i činjenicu da je od mnogobrojnih vesti stigla i ona da bi Karim Benzema mogao u nokaut fazi da se pridruži reprezentaciji, jer Didier Deschamps nije doveo zamenu za njega. Sve u svemu, euforija u timu je sigurno velika, svetski šampion će želeti da se pokaže u najboljem svetlu i teško da ovde Tunižani mogu da zaprete, pogotovo jer su Francuzi u prva dva kola primili po gol, pa verujemo da će ovde probati da „zaključaju“ odbranu. Kvota da domaćin neće postići gol iznosi 1.95, a iako nije najslavniji rezultat, do sada u grupama A i B nismo imali selekciju bez postignutog gola tokom Mundijala, pa bi Tunižani mogli da budu prvi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje