petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Poljska – Argentina (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Za razliku od nekih drugih prvenstava Poljska je na ovom odigrala sasvim pristojno, a da je bilo malo sreće i da je Levandovski pogodio penal protiv Meksika, Poljska bi već izborila prolazak iz ove ne tako jednostavne grupe. Ono što je jasno, to je da igra, kao i mnogo godina unazad najviše zavisi od Levandovskog, za koga se apsolutno sve igra, ali sa punim pravom, jer je pravi lider i najbolji igrač ovog poljskog tima. Što se tiče šansi za prolazak dalje Poljska sigurno prolazi u slučaju pobede jer bi u tom slučaju izbacili Argentinu najverovatnije, u slučaju remija ili poraza situacija je drugačije, Poljska ima gol razliku +2 i četiri boda, dok su selekcije Saudijske Arabije i Meksika koje igraju međusobni meč na gol razlikama -1 (S.Arabija) i -2 (Meksiko). U slučaju da Poljska bude poražena, zavisiće od rezultata u drugom meču, gde ih pobede oba tima mogu izbaciti u zavisnosti od razlike sa kojom pobedi neko od njih (gleda se prvo gol razlika).

Izostanci igrača: nema izostanaka u timu Poljske

Očekivana postava: Szczesny – Bereszynski, Kiwior, Glik, Cash, Krychoviak, Bielik, Frankowski, Zielinski, Kaminski – Lewandowski


Argentina je posle teškog poraza u prvom kolu od Saudijske Arabije, uspela da se izdigne i odigra solidan meč protiv Meksika, a što je najvažnije, osvoji sva tri boda i tako dovede sebe u sitaciju da danas sama odlučuje o svojoj daljoj sudbini. Mesi igra jako dobro, čitav tim igra borbeno, pa deluje da ih ništa ne može zaustaviti u nameri da nastave takmičenje, što po kvalitetu svakako i zaslužuju. Ono što je zanimljivo to je da Argentina još uvek nije složila sve kockice kada se radi o napadu i da za sada tu još uvek imaju puno rezerve koju možemo da vidimo od njih. U slučaju pobede sigurno prolaze dalje, dok će u slučaju remija morati da gledaju u drugi meč grupe.

Izostanci igrača: Paredes se oporavio od povrede, ali se ne očekuje da startuje

Očekivana postava: Martinez, Montiel, Otamendi, L.Martinez, Acuna, Fernandez, MacAllister, De Paul – Messi, L.Martinez, Di Maria



Mišljenje urednika: Ne sumnjamo da će danas oba tima biti ekstra motivisana da pruže partiju koja će im obezbediti drugi krug, ali po našem mišljenju tome je sigurno bliža selekcija Argentine za koju očekujemo da raste iz meča u meč i da igra sa sve manje grča i pokaže da su očekivanja sa početka prvenstva od njih bila sasvim dobra. Očekujemo taktički vrlo zahtevan meč, pa se vrlo lako može desiti da samo jedan ili dva gola odluče pobednika i da to bude konačan rezultat, naš predlog je igra X2&0-2 gola po kvoti 1,88.

ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje