subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna saradnja u trećoj ligi Mađarske!

Ove nedelje, sa početkom od tačno 11 časova, na programu je utakmica 27. kola mađarske NB III (Istok) između drugog tima Debrecena i Kisvarde.

Debrecen II se posle 26 odigranih kola nalazi na 9. poziciji sa 38 osvojenih poena, a do sada je ostvario ukupno 11 pobeda, 5 remija, kao i 10 poraza.

Kisvarda II ima skor od 8 pobeda, 7 remija i 10 poraza te na ovu utakmicu stiže kao 16. tim na tabeli, sa ukupno 31 bodom što je samo jedan više od zone za ispadanje.

Međusobne utakmice: Debrecen II – Kisvarda II (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale svega pet puta, ali je to bilo dovoljno da posumnjamo u postojanje saradnje “3 za 3“. Naime, i Debrecen II i Kisvarda II su slavili kao gosti u sezoni 2020-21, da bi isto učinili kao domaćini u sezoni 2021-22. Na poslednjem odigranom meču, u jesenjem delu sezone 2022-23, viđena je pobead Debrecena II u gostima i to uz veliki prelaz. Ukoliko dogovor zaista postoji danas bismo mogli da vidimo pobedu Kisvarde II, kome su i bodovi dosta potrebniji u ovom trenutku. Za tip “2“ se nudi kvota od oko 2,85.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje