subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Dva predloga iz Češke sa kvotama 6,70 i 5,00

U ovom tekstu ćemo pokriti dve utakmice iz nižih liga Češke, tačnije iz četvrtog ranga takmičenja, koje su nam zapale za oko zbog mogućih saradnji.


14:00 Opava B – Bruntal (Češka – Division F)

Prvi meč će se odigrati od 14 časova između Opave B i Bruntala, a radi se o duelu 15. kola Divizije F. U ovom trenutku domaćina zauzima 2. mesto sa jednim bodom manje od vodeće Karvine B, dok se Bruntal nalazi na 12. poziciji i ima 3 boda više od direktne relegacije u niži rang.

Međusobne utakmice: Opava B – Bruntal (www.flashscore.com)

Njihovi međusobni susreti su nam zanimljivi zbog činjenice da se radi o klasičnom “3 za 3“, s time što je u sezonama 2019-20 i 2020-21 odigran po jedan meč i tu smo mogli da vidimo pobede oba tima. S obzirom na to da je prvi meč ove sezone završen pobedom Opave B, danas bi trebalo da vidimo trijumf Bruntala, a za isti se nudi sjajna kvota 6,70.


15:00 Zdirec nad Doubravou – Bystrice na Pernstejnem (Češka – Division D)

Što se tiče druge utakmice, ona će se odigrati sa početkom od 15 sati i u okviru 15. kola Divizije D, a sastaće se Zdirec nad Doubravou i Bystrice nad Pernstejnem. Domaći tim ima 19 poena i praktično nalazi na sredini tabele (osmo mesto), a gosti zauzimaju 13. poziciju i imaju samo 10 poena, tj. 5 više od samog dna tabele.

Međusobne utakmice: Zdirec n. D. – Bystrice n. Pern. (www.flashscore.com)

Ovde imamo sličnu situaciju kao i kod Opave B i Bruntala, u smislu da se radi o klasičnom “3 za 3“, s izuzetkom da smo u sezonama 2019-20 i 2020-21 videli dve pobede Zdireca. Kako je Zdirec slavio i na prvom ovosezonskom susretu, kao logičan sled događaja se sada nameće pobeda Bystrice po kvoti 5,00. Pored toga, vredi pokušati i sa prelazom “1-2“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Peggy und Marco Lachmann-Anke from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje