utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Golovi sa obe strane i šesti put zaredom?

Ekipe Chesham United i Weston-super-Mare sastaće se ovog utorka, u terminu od 20:45, a radi se o utakmici 29. kola engleske Southern League South Division.

Chesham United je u tekućoj sezoni sakupio ukupno 66 bodova, uz učinak od 19 pobeda, 9 remija i 8 poraza, te se posle 36 odigranih kola nalazi na 5. poziciji.

Weston-super-Mare je ostvario 24 pobede, 6 remija i 5 poraza, zbog čega sada ima čak 78 poena, a na ovo gostovanje stiže kao trenutni lider na tabeli.

Međusobne utakmice: Chesham – Weston-super-Mare (www.flashscore.com)

Ono što je karakteristično za međusobne susrete ovih dveju ekipa jesu golovi sa obe strane s obzirom na to da su se obe mreže zatresle na svakoj od prethodnih 5 utakmica, dok je tip “NG“ bio dobitan samo jednom i to 2017. godine. Ukoliko mislite da će ovaj niz biti nastavljen novi “GG“ možete ispratiti po kvoti 1,55, a tip “GG3+“ (koji je prošao 4 od 5 puta) po kvoti 1,88.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje