utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Šesti uzastopni “GG3+“ se plaća kvotom 2,20

U noći između srede i četvrtka, sa početkom od 2 sata i 30 minuta, na programu je utakmica američke Major League Soccer u kojoj će Sporting Kansas City ugostiti FC Dallas.

Sporting Kansas City se u ovom trenutku nalazi na 12. poziciji u zapadnoj konferenciji, dok na svom kontu ima 13 poena i skor od 3 pobede, 4 remija i 8 poraza.

Sa druge strane, FC Dallas ima 23 poena i trenutno zauzima 4. mesto na tabeli pošto je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 6 pobeda, 5 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Sporting Kansas City – FC Dallas (www.flashscore.com)

Na poslednjih 5 međusobnih utakmica, koje su Sporting Kansas City i FC Dallas odigrali u periodu od septembra 2021. do marta 2023. godine, imali smo priliku da vidimo ukupno 18 golova ili u proseku 3,6 gola po meču. To je bilo dovoljno da svaki put prođu tipovi “GG“ (1,73) i “3+“ (1,88), pa samim tim i njihova kombinacija – “GG3+“ koja se plaća kvotom 2,20. Koliko golova ćemo videti večeras?

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje