utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovaj protivnik im do sada nije predstavljao prepreku

Ovog ponedeljka, sa početkom od 16 sati i 30 minuta, odigraće se utakmica 17. kola letonske Optibet Virslige u kojoj će BFC Daugavpils ugostiti Liepaju.

BFC Daugavpils se uoči današnjeg meča nalazi na pretposlednjoj, 9. poziciji, dok na svom kontu ima 13 poena i skor od 3 pobede, 4 remija i 9 poraza.

Sa druge strane, Liepaja je ostvarila 6 pobeda, 2 remija i 7 poraza zbog čega u ovom trenutku ima 20 bodova i zauzima 6. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: BFC Daugavpils – Liepaja (www.flashscore.com)

Gostujući tim stiže na ovu utakmicu nakon 5 uzastopnih poraza u prvenstvu Letonije, iako su pre toga zabeležili 5 pobeda i 2 remija na 7 odigranih utakmica. Ono što bi mogli da im pomogne da izađu iz crvene serije jeste upravo današnji meč, s obzirom na to da su ovog rivala već savladali 6 puta zaredom i to uz gol razliku 18:5. Ukoliko mislite da će Liepaja nastaviti niz pobeda nad BFC Daugavpilsom, tip “2“ možete odigrati po kvoti 1,90.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje