petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA najava + kladioničarski predlog: Crvena Zvezda – Krka

Crvena zvezda u ABA ligi „zatvara“ 14. kolo utakmicom sa Krkom u hali „Alekandar Nikolić“. Utakmica je na programu u ponedeljak od 17 časova, a pred crveno-belima je meč u kome će imati dosta motiva da pokažu dobru igru i zabeleže pobedu, čime bi se revanširali za poraz u Novom Mestu u prvom delu sezone.

Trener crveno-belih Dragan Šakota:

„ Svima je jasno da je taj poraz u prvom delu koji se dogodio u Novom Mestu, osim samog poraza izazvao neke loše stvari koje su se dešavale nakon toga. Sada je to iza nas, ali zato imamo obavezu, dodatni motiv i nemamo ni jedan razlog da potcenimo ekipu Krke. Odigrali su neke jako dobre utakmice ove sezone, videli smo i protiv ekipe FMP-a da su bili na korak od pobede kao gosti, znači ozbiljan tim, protiv koga ćemo morati da odigramo dobru utakmicu u kojoj naravno želimo pobedu“ rekao je trener crveno-belihg.

Prvotimac Crvene zvezde Dejan Davidovac odigrao je odličnu utakmicu u petak, a pred dolazak dugogodišnjeg ABA ligaša iz Novog Mesta kaže:

„ Očekuje nas utakmica sa Krkom, ekipom koja je dugi niz godina u ABA ligi i zna kako se igraju ove utakmice u regionalnom takmičenju. Znaju da iskoriste i bilo kakvo opuštanje od strane protivnika,  koji je “na papiru“ jači, ili su ga proglasili favoritom. Uostalom, dovoljan motiv nam je podsećanje na utakmicu u prvom delu sezone u Novom Mestu. Zato ovu utakmicu moramo da odigramo vrlo čvrsto jer nam odbrana donosi dosta toga pozitivnog  u našoj igri. Oko naše pozicije u ABA ligi je sve rečeno i zato je svaka utakmica i pobeda od velike važnosti“ rekao je Davidovac pred utakmicu za koju su karte puštene u prodaju u svim poslovnicama Tickets.rs po standardnim cenama kada su utakmice regionalnog takmičenja u pitanju.

Nakon ovog duela crveno-beli putuju u Lion na meč sa Asvelom.


Kladioničarski predlog: L. Brown (CZV) 13.5pt – minus

Baš kao i kladionice, i mi smatramo da je ovde Zvezda veliki favorit. Bukmejkeri prognoziraju pobedu od 20ak poena razlike, dok će na meču biti oko 155 poena.

Lorenzo je definitivno najbolji igrač domaće ekipe, ali smatramo da u ovakvom meču ne bi trebalo da igra više od 10 minuta, pogotovo u situaciji kada je doveden Kevin Punter koji igra isto na bekovskoj poziciji i sasvim solidno može da odmeni Lorenza i time dozvoli Šakoti da ga odmori za duel u Evroligi.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


PREMIUM statistika pogodaka i promašaja za decembar 2019. i januar 2020. godine (košarka)

Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.


Teskt preuzet sa KK Crvena Zvezda 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje