četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Crno-beli sutra protiv Borca u Čačku

U nedelju, 6. novembra, Partizan Mozzart Bet će od 17 časova igrati utakmicu 6. kola AdmiralBet ABA lige. U čačanskoj dvorani kraj Morave, rival crno-belih će biti domaći Borac Mozzart. U dosadašnjem toku regionalnog prvenstva, tim iz Čačka nije zabeležio trijumf, dok je Partizan Mozzart Bet uknjižio maksimalnih pet pobeda.


Veliki problemi za Željka Obradovića


Ipak, pred sutrašnji meč u redovima crno-belih nema opuštanja.

„Oni su dobra ekipa, izgubili smo protiv njih na pripremama iako to sada ne znači ništa. Treba da igramo jako, sećam se da su nam u toj utakmici dali puno trojki tako da je potrebno taj segment igre dobro da branimo“, istakao je Tristan Vukčević.

Trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je pred sutrašnju utakmicu poručio:

„Nastavljamo niz utakmica, imamo jedan trening da odreagujemo pred tu utakmicu. Dobra okolnost je da smo igrali na turniru u Čačku i da imamo to iskustvo gde su oni odigrali izvanredno protiv nas i nemam nikakvu dilemu da će igrati sa velikom motivacijom. Ono što mi treba uradimo jeste da probamo danas da napravimo trening uz sve probleme koje imamo unutar tima, da se pripremimo i da nastavimo da igramo onako kako smo to radili u poslednje vreme“, poručio je Obradović i osvrnuo se na povredu Balše Koprivice.

„Mora na operaciju i to je otprilike dva meseca pauze po prvim procenama. Za sve ostalo, sešćemo pa ćemo videti. U ovom ritmu utakmica i svega što je ispred nas, sigurno da je fond igrača koje imamo na raspolaganju u ovom trenutku nedovoljan. Videćemo koje su nam mogućnosti. Ništa nećemo donositi na brzinu, moramo da razmislimo i da vidimo šta je u ovom trenutku najbolje za tim“, istakao je Obradović.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje