petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Mornar bez trenera protiv Borca

Utakmica ABA lige između Mornara i Borca igra se u dvorani Topolica od 21 sat.

Čačani imaju jako dobar tim koji niko u ABA ligi nije nadigrao. Mi smo u specifičnoj sutuaciji, jer ćemo igrati bez prve napadačke opcije, Džejkoba Pulena. Vidjeli ste protiv Uniksa da su ga igrači, kad je ostajalo desetak sekundi za napad, prosto tražili očima po parketu, pošto smo svi navikli da uglavnom on završava napadačke akcije i to ove sezone veoma dobro radi“, rekao je Pavićević.

Prvi put od početka sezone Mornar je u seriji od tri uzastopna poraza. Sva tri kod kuće u sedam dana – od Andore i Uniksa u Evrokupu i od Crvene zvezde u ABA ligi.

Ekipa Mornara imaće za meč sa Borcem na raspolaganju i Džonija Hamiltona, dosadašnjeg centra Fenerbahčea koji ostaje u Baru do kraja sezone.

Trener Mornara Mihailo Pavićević preskočiće duel protiv Borca nakon što se oglasila Disciplinska komisija ABA lige. Trener Barana je kažnjen zbog nesportskog ponašanja i vređanja sudija na utakmici sa Zvezdom, a pored meča suspenzije moraće da plati i šest hiljada eura. Zabranjeno mu je da je u duelu sa Čačanima uopšte i bude u dvorani.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje