utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Ove 2 ekipe su garancija za brzu igru i dosta poena!

Košarkaši Mega MIS-a u ponedeljak zvanično otvaraju novu, za klub 10. sezonu u ABA ligi. Na startu takmičarske godine 2022/23 gostuju u Železniku ekipi FMP Meridian u ponedeljak od 18.00. I ove sezone, kao i svih prethodnih, Mega MIS ulazi u takmičenje kao najmlađa ekipa sa prosekom godina 20,1.

Trener Marko Barać pred zvaničan debi na klupi Mege ističe da je zadovoljan odrađenim tokom priprema, ali ulogu favorita prepušta domaćinu.

– Počinje nova sezona u ABA ligi koju smo sa nestrpljenjem čekali. Momci su veoma dobro trenirali čitavog leta i u pripremnom periodu smo uradili sve što smo želeli. FMP je bio vrlo aktivan na tržištu i pojačao je ekipu veoma kvalitetnim i iskusnim igračima. Iz tog razloga, kao i činjenice da je već neko vreme u takmičarskom ritmu, prepuštamo mu ulogu favorita. Želimo da odigramo najbolju moguću utakmicu i ako se ukaže prilika za nešto više bićemo spremni.

Mega MIS i FMP su se dosad sastajali u 12. navrata u regionalnom prvenstvu, a oba tima slavila su po šest puta i imaju učinak 4-2 na svom terenu. U poslednjem okršaju minule sezone Mega je slavila kao gost u Železniku 86:79.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje