četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Partizan vs Zadar (7. Novembar)

Partizan NIS u subotu od 21 čas dočekuje Zadar! Utakmica 6. kola ABA j.t.d. lige, igra se u Hali sportova „Ranko Žeravica“ bez prisustva publike. Subotnji duel sa timom iz Dalmacije biće ujedno i debi novog trenera crno-belih, Saša Filipovskog.

Sašo Filipovski, trener Partizana: Prvenstveno se sada bavimo sami sobom. Ali svakako ćemo se na treningu posvetiti i Zadru. Svaki trener ima svoje zahteve. Ja pokušavam na svoj način da ih prenesem igračima i ekipi. Zadar je uvek imao dobre šutere za tri poena. Igraju brzu, tranzicijsku košarku, dosta se igra pik end rol. Moramo da odigramo dobru odbranu. Moramo da dobro zatvaramo njihove šutere i da skačemo u oba smera. Poštujemo maksimano Zadar, ali kao što rekoh. trenutno se najviše bavimo sobom“.

Veljko Mršić, trener Zadra: „Partizan je momčad koja je sastavljena kako bi se vratila u Euroligu, imaju velike ambicije. Slabo su otvorili sezonu, imaju jednu pobjedu više od nas u ABA ligi u ovom trenutku. Idemo odigrati dobru utakmicu, prije svega moramo biti dobri u obrani i vidjeti koliko se možemo nositi s jednom takvom ekipom kao što je Partizan. Imali su promjenu trenera, te će njihovi igrači sigurno imati veliki motiv kako bi se pokazali u što boljem svjetlu. Mislim da možemo odigrati dobru utakmicu i to očekujem.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje