subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Partizan želi da popravi utisak iz Istanbula

Nakon što su sinoć zbog novog kašnjenja letova u Turskoj, sleteli oko 22:30 u Beograd iz Istanbula, već u 7:30 su ponovo bili u avionu. Ovog puta, destinacija je bila Ljubljana, pa potom Novo Mesto gde će sutra od 17 časova, Partizan NIS igrati meč 18. kola AdmiralBet ABA lige protiv domaće Krke.

Ovog popodneva, crno-beli će trenirati u dvorani „Leon Štukelj“ i pripremati se za sutrašnji meč. Po doalsku u Sloveniju, trener Partizana NIS, Željko Obradović je izjavio:

„Očekuje nas duel sa Krkom koja naročito na svom terenu ume da bude jako neugodan protivnik. I ove sezone su pokazali da zaslužuju svako poštovanje i mi u sutrašnju utakmicu moramo ući što je moguće bolje pripremljeni. Kako fizički tako i glavom. Iza nas je utakmica u Evrokupu i situacija koju smo imali sa letovima u odlasku i dolasku iz Turske. Ona nam sigurno neće pomoći kada je svežina ekipe u pitanju, ali nemamo vremena da o tome razmišljamo. Već smo stigli u Novo Mesto i  moramo da sav fokus prebacimo na teren i termin u petak od 17 časova“, istakao je Obradović.

U prvom ovosezonskom meču protiv Krke, Partizan NIS je u hali „Aleksandar Nikolić“ pobedio sa 92:45, ali centar crno-belih Alen Smailagić sutra očekuje drugačiju utakmicu i poziva.

„Krka igra veoma dobro na domaćem terenu i nikome u ligi nije bilo lako da ih tamo pobedi. Igraju čvrsto u odbrani, dok im se u napadu puno toga vrti oko iskusnog Stipčevića. Verujem da će nam biti daleko teže nego u toj prvoj utakmici koju smo igrali u Beogradu. Mi ćemo danas i sutra uraditi sve da se što bolje pripremimo za utakmicu i da sutra na terenu damo svoj maksimum“, istakao je Smailagić.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje