subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Partizan jeste autsajder, ali neće se predati

Prvi meč polufinala regionalne ABA lige između Cedevite i Partizana odigraće se u subtou u Zagrebu sa početkom od 19h.


Oba puta u regularnom delu prvenstva ekipa Cedevite je slavila. U prvoj utakmici u Beogradu 11. novembra ekipa iz Zagreba preokrenula je rezultat usled sjajne igre P. Jacksona (koji je sada u Razvojnoj ligi NBA). Drugu utakmicu u Zagrebu rešio je igrač koji je doveden kao zamena za Jakcsona, te je R. Boatright imao 21 poen.


Trener Partizana Aleksandar Džikić izjavio je kako je Cedevita favorit, što ništa ne mora da znači. I jedna i druga ekipa su odavno obezbedili plasman u Plejof, a na kraju prvenstva Partizan je imao problema sa povredama igrača.

U Zagreb je doputovao kompletan tim Partizana, a o konačnom sastavu će odluka biti donesena sutra, jer su pod znakom pitanja Jamont Gordon zbog povrede koju vuče od ranije i Uroš Luković koji je imao upalu uha.


Trener Cedevite je istakao kako pobede u regularnom delu prvenstva ne znače apsolutno ništa i da se kreće od nule. Veljko Mršić će imati sve igrače na raspolaganju uključujući i hrvatskog reprezentativca Mira Bilana koji je proglašen za igrača prve petorke u regularnom delu prvenstva.


Drugi meč je na programu u subotu, 25. marta.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje