petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Srpski tim nema šta da izgubi na gostovanju

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović rekao je danas da je njegov tim napravio veliki uspeh prolaskom u četvrtfinale ABA lige, kao i da će pokazati da je sa razlogom došli do ove faze.

Ušli smo u plej-in i verujem da smo samim tim napravili veliki uspeh ove sezone. Međutim, ne bismo bili pravi sportisti ako bismo se samo time zadovoljili“, rekao je Stefanović za klupski sajt.

Košarkaši FMP-a gostuju u subotu ekipi Budućnosti, u prvom meču četvrtfinala ABA lige. Budućnost je posle regularnog dela bila 3., dok je FMP završio na 6. mestu.

Stefanović je dodao da su protiv Budućnosti igrali dva puta tokom sezone, i da je crnogorski tim jako kvalitetan.

Igramo sa ekipom sa kojom smo igrali već dva puta, to je tim koji je jako kvalitetan, imaju mnogo iskustva i trenera koji je osvajao ABA ligu, koji zna kako se igra u plej-ofu. Imamo maksimalno poštovanje prema njima, daćemo sve od sebe da budemo što bolji i da pokazaćemo da smo sa razlogom ušli u ovaj deo„, rekao je on.

Trener FMP-a istakao je da je njegovu ekipu tokom sezone u ABA ligi nekoliko grešaka koštalo boljeg plasmana. Neigranje Newelsa umnogome umanjuje šanse Pantera u seriji koja se igra na 2 dobijene utakmice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje