petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Španska ACB Endesa liga – Poeni igrača (28. April)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz

Otvarati do 18:00


C. Hannah (Andora) 11.5+, 9pts šut 3-8 za 3pts

Dok je Miller 12.5 prebacio

Iako su izborili plasman u polufinale Evrokupa, Andora grca na poslednjem mestu ACB lige. Svaki meč za Andoru je bitan na 4 kola pred kraj lige gde još uvek mogu da izbore opstanak.

Smatramo da će najviše odgovornosti preuzeti Miller i Hannah.

Zašto smo se odlučili za Clevina? U prvom duelu ovih rivala on je postigao čak 33 poena, a pored međusobnog duela, Hannah se nalazi u dobroj formi.

Na poslednjih 5 mečeva on je prelazio današnju marignu gde je postizao 12, 17, 21, 13 i 15 poena.

Za Valenciu danas ne bi trebalo da nastupa Hermanson, što će značiti jednog igrača manje na bekovskoj pozicji. Smatramo da će najviše na njemu biti Dimitrijević, ali i ko god da ga bude čuvao, ukoliko uzme svoju porciju šuteva u ovakvom meču gde se to očekuje od njega (minimalno 11), smatramo da će prebaciti marignu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje