petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Tradicija im ne ide na ruku, izgubili su zadnjih 9 mečeva!

Cibona nakon sinoćnje pobede protiv Furnira u kojoj su ubacili “stotku” idu na put u Split. U nedelju će se na Gripama od 19 sati odigrati utakmica 6. kola AdmiralBet ABA lige između Cibosa i KK Splita. Cibona će u toj utakmici tražiti prekid crnog niza od čak 9 poraza protiv Splita, ali to će biti bez Lovre Gnjidića koji propušta utakmicu zbog povrede.

Kako utakmicu vidi s nama je podijelio trener Vladimir Jovanović“Očekuje nas utakmica sa protivnikom sa kojim smo već igrali ove sezone. Dobro se poznajemo i znamo kakva nas utakmica očekuje. Za nas će biti jako bitno da držimo visoki nivo koncentracije tokom utakmice i da budemo na visokom energetskom nivou. Ukoliko to uspijemo odraditi možemo se nadati dobroj igri i dobrom rezultatu protiv Splita.”

Danko Branković izjavio je sljedeće: “Nakon jedne dobre utakmice protiv Furnira idemo na put u Split bez previše odmora i pripreme za utakmicu. Dobro je da smo kroz tjedan odradili dosta treninga i spremni smo za utakmicu. Moramo dati sve od sebe, biti koncentrirani, brzi, čvrsti i poštovati dogovore iz svlačionice. Siguran sam da ako to sve odradimo kako treba ćemo biti na razini i moći se nadati pobjedi.”

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje