subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Žele da iznenade sa novim trenerom, ali…

Dva dana nakon utakmice protiv Alkara, košarkaši Zadra se okreću obavezama u AdmiralBet ABA ligi. U sklopu 6. kola AdmiralBet ABA lige Zadar gostuje kod FMP-a.

Ekipa FMP-a je odlično otvorila regionalnu ligu, nakon pet odigranih utakmica upisali su samo jedan poraz, i to u prvom kolu protiv Budućnosti.

Susret je zakazan za nedelju s početkom u 12 sati.

FMP je otvorio sezonu s jednim porazom što dovoljno govori o njihovoj trenutnoj formi. Sigurno utakmicu dočekuju spremniji od nas jer su imali više vremena za pripremu. Nadam se da ćemo uspjeti pokazati ono što smo radili na treningu i uspjeti parirati FMPu. Čeka nas teška utakmica, ali vjerujem u moje momke,” rekao je trener Vladimir Anzulović.

Sigurno nas čeka jedno teško gostovanje. FMP je dobro poznat po agresivnoj igri. Ove sezone igraju dobro, s novim trenerom, promijenili su dosta igrača od prošle sezone koji su se dobro uklopili u sistem. Nama je došao novi trener i dalje se uklapamo u njegov sistem. Na dobrom smo putu i sigurno će biti jedna zanimljiva i dobra utakmica. Nadam se kao i uvijek pozitivnom ishodu,” rekao je bivši igrač FMPa, Aleksandar Bursać.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje