utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Zvezda pred pauzu dočekuje Igokeu

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon pobede u Čačku poslednji meč u regularnom delu sezone regionalne lige igraju u subotu od 13 časova protiv ekipe Igokee.

Crveno beli nakon izuzetno napornog kalendara i brojnih teških utakmica žele pobedom da se oproste od regionalnog dela lige, ali ujedno i publike u hali Aleksandar Nikolić, pred skoro jednomesečnu pauzu koja sledi pred plej of.

Rival je ekipa Igokee koja je jedna od vrlo retkih koje su slavile protiv Zvezde ove sezone:

Poslednja utakmica u regularnom delu pred dužu pauzu je protiv ekipe Igokee koja nas je pobedila ove sezone i potvrdila svoj kvalitet novim plasmanom u plej of. Meč nema takmičarski značaj, ali idemo na pobedu“ kratko je u najavi ovog meča izjavio trener crveno belih Dejan Radonjić.

Ognjen Kuzmić: „ Uradili smo dobar posao plasmanom na prvom mesto na tabeli pred doigravanje posebno znajući koliko je bilo teško sa mnogo utakmica ali i problemima koje smo imali. Ipak, iako ovaj meč ne znači u takmičarskom smislu ni Igokei ni nama, želimo da odigramo dobru utakmicu pred nešto dužu pauzu protiv tima koji nas je pobedio ove sezone, koji igra dobro i nastavlja sezonu u doigravanju“ rekao je Kuzmić.

Klub podseća da je ulazak na tribine u subotu slobodan, a utakmici će prisustvovati i naše košarkašice koje su u četvrtak stigle do 33. titule prvaka države!

Dođite, uživajte u dobroj košarci i pozdravite naše košarkašice i košarkaše.

Crvena zvezda mts – Igokea subota 13 časova (ulaz na tribine hale je slobodan).


Izvor: KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje