subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Džikić: Počinje priprema za plej-of

Budućnost Voli ove sezone praktično nije imala nijedan meč bez rezultatskog značaja, bilo da je reč o ABA ligi ili Evrokupu.

Završila je nastup u Evropi porazom od Andore u osmini finala, a sada je došao trenutak i za duel koji ne odlučuje ništa – „plavi“ u poslednjem meču regularnog dela regionalnog takmičenja gostuju u Splitu (subota od 19 sati).

Budućnost već zna da je 3. na tabeli, za plasman u polufinale će se boriti sa FMP-om. Ako podgoričani savladaju Pantere, igraće se drugoplasiranom ekipom (KK Partizan) za finale ABA lige.

Poslednja utakmica regularnog dela lige ne može da promeni našu poziciju na tabeli, ali mi znamo šta nas čeka u plej-ofu i zbog toga moramo da te mečeve dočekamo što spremniji, odmorniji i zdraviji. Takođe je vrlo bitno da na ovoj utakmici vidimo koliko mogu neki od rovitih igrača. S druge strane, i protivnik ima jasnu sliku duela koji su pred njima. Želimo da odigramo takmičarski„, rekao je trener Budućnosti Aleksandar Džikić.

Bek Podgoričana Igor Drobnjak, očekuje dobro izdanje u Splitu.

Iako je u pitanju utakmica bez rezultatskog značaja, potrudićemo se da se što bolje spremimo za početak doigravanja naredne sedmice. Nakon ispadanja iz Evrokupa možemo da se posvetimo u potpunosti ABA ligi i nadam se da ćemo napraviti što bolji rezultat„, rekao je Drobnjak.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje