četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Zvezda želi da iskoristi prednost domaćeg terena

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otvaraju polufinalnu plej of seriju ABA lige protiv ekipe Budućnosti.

Utakmica broj 1 (igra se na dve pobede) na programu je u nedelju u hali „Aleksandar Nikolić“ od 19.30 časova.


[PREMIUM] ABA- plejof poeni igrača (Zvezda vs Budućnost)


Crveno-beli se pripremaju za ovu utakmicu i biće spremni za prvi meč u nedelju uveče. Hala će prema dinamici prodaje karata do petka uveče biti puna, karata još uvek ima u prodaji, a klub još jednom poziva sve navijače našeg kluba da dođu i pruže pglasnu odršku našem timu u borbi za drugi trofej u sezoni!

Trener Duško Ivanović: „ Budućnost nakon promene trenera igra izvanredno, i pre toga ekipa je selektirana i ima kvalitet iza međunarodna takmičenja poput Evrokupa, a sa pojačanjima koja su stigla i za nivo više. Ozbiljan klub je u pitanju, imaju svoje ambicije i želje, a to je sigurno plasman u finale. Igraju agresivno, sa puno samopouzdanja i sa jasno podeljenim ulogama. Erik Grin igra fantastično u poslednje vreme i možemo da kažemo da igra u životnoj formi. Ipak, verujem da čvrstom i odgovornom igrom uz pune tribine možemo do pobede. Podrška nam mnogo znači ne moram da ponavljam koliko, jer se to pokazalo i u Evroligi, zato pozivam naše navijače da dođu i da nam pomognu u nedelju uveče kako bi otvorili ovu seriju kako želimo“ rekao je trener crveno-belih koji će na raspolaganju u nedelju imati sve igrače.

Ognjen Dobrić: „Dobro poznajemo ekipu Budućnosti, izuzetno dobar tim, koji je igrao dobro tokom sezone, a sada još bolje. Grin je sada vođa tog tima, ostali igrači takođe znaju svoje uloge, prisutna je i neka nova energija što je slučaj uvek kada dođe do nekih promena u ovom slučaju trenera. Ovo su kratke serije i moramo jako, čvrsto i odgovorno da uđemo u prvu utakmicu. Nadam se i pozivam naše navijače da dođu i da nas podrže, uvek su prepoznavali važne trenutke , a ovaj je jedan od takvih“.


Izvor: KK Crvena zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje