četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ACB: Barcelona igra protiv „balkanske” ekipe

Barca će ove subote ugostiti Ria Breogana u Palau Blaugrani, u 18 sati. Gostujući tim ima dve pobede na startu Endesa lige, baš kao i domaćin. Breogan se može nazvati i „balkanskom” ekipom s obzirom da su u njoj jedni od nosioca Džanan Musa, Marko Luković i Rašid Mahalbašić.


[PREMIUM] ACB Endesa Španija – Poeni igrača (25. Septembar)


Jasikevičiusovi ljudi suočiće se sa ekipom Galicije nakon solidnog početka takmičenja, prvo sa pobedom na svom terenu protiv UCAM Murcia (85-78), a kasnije i sjajnom utakmicom protiv Gran Canarije (64 -82).

Krilni igrač Barse Sergi Martinez, međutim, upozorio je u uvodu da će Breogan biti „teška i vrlo intenzivna utakmica„.

Moramo da mislimo da moramo da izađemo 100%, da ne grešimo u koncentraciji i postavimo letvicu visoko od početka„, objasnio je on.

Galicijski tim, nedavno promovisan iz Leb Or -a, na leto je uključio jednog od velikih talenata evropske košarke – Džanana Musu. Ovaj 22-godišnji krilni igrač u prve dve ligaške utakmice prosečno je beležio 16 poena, dok je kanadski igrač Trae Bell-Haynes (došao iz nemačke Bundeslige) prosečno beležio 14 poena.

Rio Breogan je ligu započeo kod kuće jasnom pobedom nad Lenovo Tenerifom (92-73) i nije spustio gas na gostovanju kod Heredia San Pablo Burgos (62-87).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje