petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Agonija „crno-belih“ se nastavlja

KK Partizan je „upao“ u očiglednu rezultatsku krizu, kojoj se trenutno ne nazire kraj. Naime, „crno-beli“ su upisali svoj peti uzastopni poraz u okviru Euroligi, ovoga puta na gostovanju kod francuskog predstavnika – Asvela (91:87).

Sprski klub je izgubio još jednu utakmicu ove sezone koja je do samog kraja bila veoma neizvesna i tako pokazao da ekipa ima problema kako da „završi“ meč u svoju korist.

„Naravno, čestitam Asvelu na pobedi. Nije bitno da li su bili srećniji ili pametniji od nas, oni su pobedili i na tome im čestitam. Napravili smo faul na njihovom najboljem šuteru je bio vrlo bitan momenat, posle toga pokušali smo da reagujemo tajm-autom, ali nismo šutnuli na košu. Isto se dogodilo i protiv Cedevite, isti problem, nismo ni šutnuli. Bili smo u prilici da dođemo do pobede i to znači da se ekipa borila, ali to očigledno nije dovoljno. Ovo se nastavlja, već dugo. Teško je, teško je za sve nas“, rekao je trener ekipe – Željko Obradović.

KK Partizan nakon novog neuspeha sada ima učinak od četiri pobede i devet poraza, dok u četvrtak pred svojom publikom dočekuju aktuelnog prvaka Evrope, Anadolu Efes.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje