petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Ivanović: Loš početak utakmice je glavni uzrok poraza

Nakon 10 uzastopnih pobeda KK Crvene Zvezde u svim takmičenjima od dolaska novog trenera – Duška Ivanovića, ove večeri je taj niz prekinut, usled poraza na svom parketu od italijanskog prvaka, Olimpije Milano (67:71) u sklopu 14. kola Eurolige.

Crnogorski strateg je nakon meča istakao da je veoma slab ulazak u utakmicu njegovo tima na kraju presudio u korist gostiju, koji su tako prekinuli svoju lošu seriju od čak devet vezanih poraza u Euroligi.

„Nismo dobro počeli utakmicu, slično kao protiv Žalgirisa. Na kraju nas je to koštalo pobede. Dopustili smo Milanu mnogo trojki. Nedostajala nam je agresivnost. U određenim situacijama smo imali određene šuteve koje nismo pogađali. Do ove utakmice imali smo toliko pobeda, a sada treba da se spustimo i ponovo počnemo da gradimo. Porazi su sastavni deo sporta. Pritom, imali smo šansu da dobijemo meč, bila su dva-tri momenta koja su odlučila utakmicu, iako smo bili 20 poena u zaostatku. Mi imamo pritisak pred svaku utakmicu, jer verujemo u ono što radimo i hoćemo do zadnjeg trenutka utakmice da pobedimo“, kazao je Ivanović.

„Crveno-beli“ sada imaju skor od sedam trijumfa i isto toliko poraza, dok u narednom kolu odlaze na gostovanje kod Olimpijakosa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje