petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Agut bolji u španskom derbiju za finale Kicbila

Španski teniser Roberto Bautista Agut prvi je finalista turnira u Kicbilu. Španac je u polufinalu savladao sunarodnika Alberta Ramosa Vinjolasa sa 2:0, po setovima 6:3 7:6 (7:3).

(6) Tennis TV on Twitter: „Too strong 💪 On his 4th match point @BautistaAgut defeats Ramos-Vinolas 6-3 7-6 and books a spot in his 21st ATP final! #GeneraliOpen https://t.co/0eHSZZYBI7“ / Twitter

Zaslužena pobeda Aguta koja je mogla biti i ubedljivija. U prvom setu ključan je bio šesti gem kada je Agut napravio brejk i nakon toga spasio brejk loptu u gemu kada je servirao za potvrdu istog.

Drugi set donosi još veću dominaciju Aguta. Osvajanje prvog seta mu je očigledno dalo samopouzdanja što se odrazilo na igru i rezultat. U prvom i sedmom gemu je napravio brejk i čini se završio posao, ali nije tako bilo. Prerano se opustio Agut, jer se Ramos nijednog momenta nije predao. Prvo je vratio jedan brejk zaostatka, a nakon toga došao do potpunog izjednačenja. Drugi set je tako neočekivano otišao u taj brejk u kojem je ipak na kraju presudio suvi kvalitet Aguta.

Agut će za titulu u Kicbilu igrati protiv boljeg iz duela Mišolić/Hanfman.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje