subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako budu slavili i 6. put u nizu naplatićemo kvotu 3,45

Ovog ponedeljka, sa početkom od tačno 16 časova, na programu je utakmica ukrajinske Persha Lige (Promotion Group) u kojoj će snage odmeriti ekipe Obolon Kyiv i Polissya Zhytomyr.

Obolon Kyiv se posle dvanaest odigranih mečeva nalazi na drugom mestu, na svom kontu ima 27 bodova, a zabeležio je ukupno 8 pobeda, 3 remija, kao i 1 poraz.

Polissya Zhytomyr ima bod više u odnosu na domaćina i u ovom trenutku zauzima 1. mesto na tabeli, pošto je do sada ostvario 9 pobeda, 1 remi i 2 poraza.

Međusobne utakmice: Obolon – Zhytomyr (www.flashscore.com)

I jedna i druga ekipa su već obezbedile direktnu promociju u viši rang, a sada je samo pitanje toga ko će sezonu završiti na prvom mestu. Ono što bi u toj trci moglo da pomogne domaćem timu jeste činjenica da se danas sastaju sa ekipom koju su već savladali 5 puta zaredom i to uz ukupno 11 postignutih i samo 2 primljena gola. Za nastavak ovog niza i novu pobedu Obolona nudi se sjajna kvota od oko 3,45.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje