subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako budu slavili i 7. put u nizu naplatićemo kvotu 2,20

Ekipe Tallinna Kalev i Parnu JK Vaprus sastaće se danas od tačno 16 časova, a radi se o utakmici 21. kola prvenstva Estonije – Meistriliige.

Tallinna Kalev se posle 20 odigranih kola nalazi na 4. mestu, na svom kontu ima ukupno 28 bodova, a do sada je upisala 8 pobeda, 4 remija i 8 poraza.

Parnu JK Vaprus ima jedan bod više i zauzima jedno mesto iznad današnjeg domaćina pošto je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 8 pobeda, 5 remija i 7 poraza.

Međusobne utakmice: Tallinna Kalev – Parnu JK Vaprus (www.flashscore.com)

Iako razlika u formi ovih ekipa nije velika, kladionice su kao blagog favorita na ovom meču ipak imenovale domaćina. Pored toga, na strani ekipe Tallinna Kalev biće i činjenica da je ovog protivnika savladali 6 puta zaredom i to uz ukupno 11 postignutih i samo 2 primljena gola (jedina dva gola su primili u pobedi od 2:3, nakon prelaza). Ukoliko mislite da će Tallinna Kalev slaviti i ovog puta, tip “1“ možete odigrati po kvoti 2,20.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje