petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako “dogovor“ zaista postoji naplatićemo kvotu 3,20

Ekipe AFC Rushden & Diamonds i Stratford Town sastaće se ove subote, sa početkom od tačno 16 sati. Reč je o duelu 23. kola engleske Southern League Central Division.

AFC Rushden & Diamonds je u ovom trenutku 7. tim na tabeli, pošto je na prethodnih 19 utakmica zabeležio 8 pobeda, 4 remija i 7 poraza te osvojio ukupno 28 bodova.

Stratford Town je, sa druge strane, upisao 7 pobeda i 10 poraza, bez remija, zbog čega sada ima 21 poen i zauzima 13. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: AFC Rushden & Diamonds – Stratford (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim okršajima ovih dve ekipa, možemo da primetimo jedan zanimljiv niz rezultata, koji podseća na popularni “3 za 3“. Naime, i današnji domaćin i gost su zabeležili po jednu pobedu u sezonama 2018-19 i 2019-20 (pritom je svaki put slavio domaćin), da bi na prvoj ovosezonskoj utakmici do pobede došao AFC Rushden & Diamonds.

Ukoliko saradnja između ovih ekipa stvarno postoji, na redu bi trebalo da bude pobeda Stratford Town-a po kvoti 3,20, ali imajte u vidu da su dve sezone vrlo mali uzorak za “saradnju“, kao i da su u ovom trenutku bodovi nešto potrebniji njihovom protivniku. Srećno!

AFC Rushden & Diamonds – Stratford Town – 1:3 (1:0)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje