nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako nastave po starom naplatićemo kvotu 4,80

U okviru 10. kola danske 2nd Division, tj. trećeg ranga takmičenja, odigraće se meč između ekipa BK Frem i B.93, koji je na programu od tačno 14 časova.

BK Frem je na prvih devet utakmica ostvario samo 1 pobedu, uz 5 remija i 3 poraza, te se u ovom trenutku nalazi na 9. poziciji sa svega 8 poena.

Sa druge strane, B.93 je osvojio čak 22 od mogućih 27 bodova (7 pobeda, 1 remi i 1 poraz) i na ovo gostovanje stiže kao prvoplasirani tim na tabeli.

Međusobne utakmice: BK Frem – B.93 (www.flashscore.com)

Iako smo navikli da u nižim ligama danske viđamo pune mreže, situacija sa međusobnim okršajima ovih ekipa je potpuno drugačija. Naime, na poslednjih 6 susreta BK Frem i B.93 su postigli svega 5 golova, a ni na jednom od tih mečeva nismo videli više od jednog pogotka. Ukoliko mislite da će tako biti i danas, tip “0-1“ možete odigrati po fantastičnoj kvoti 4,80, dok se tip “0-2“ plaća kvotom 2,30.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje