petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako nastave seriju pobeda naplatićemo kvotu 3,40

Ekipe Kastamonuspor i Eyupspor sastaće se ove subote, sa početkom od 11 časova, a reč je o utakmici 14. kola turske 2. Lige (Red Group).

Kastamonuspor je od početka sezone zabeležio 4 pobede, 4 remija i 8 poraza te na današnji meč stiže kao 16. tim na tabeli, sa ukupno 16 poena.

Sa druge strane, Eyupspor na svom kontu ima ukupno 41 bod i zauzima lidersku poziciju, dok iza sebe ima skor od čak 13 pobeda, kao i 2 remija i 2 poraza.

Međusobne utakmice: Kastamonuspor – Eyupspor (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi međusobnih okršaja ova dva tima jeste to da je Kastamonuspor slavio na svakoj od poslednjih 6 utakmica protiv Eyupspora, odigranih u periodu od januara 2017. i novembra 2019. godine, i to uz ukupnu gol razliku 12:4.

Za novi trijumf Kastamonuspora se nudi kvota 3,40, ali s obzirom na fantastičnu formu Eyupspora možda je ovo prava prilika za prekid niza. Šta vi mislite?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje