petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako ovaj niz nije slučajnost, na redu je pobeda domaćina!

U noći između subote i nedelje, sa početkom od 01:00, odigraće se utakmica pretposlednjeg, 29. kola čileanske Primere Division između Cobresala i Palestina.

Cobresal se uoči ovog susreta nalazi na 9. poziciji, na svom kontu ima 39 bodova, a ostvario je 11 pobeda, 6 remija i 11 poraza.

Palestino ima jedan bod više i zauzima dva mesta iznad domaćina, a do sada je zabeležio 10 pobeda, 10 remija i 7 poraza.

Tabela: Primera Division (Čile) (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na rezultate sa prethodnih susreta ova dva čileanska prvoligaša moći ćemo da uočimo jedan vrlo interesantan niz rezultata koji podseća na popularni “3 za 3“.

Međusobne utakmice: Cobresal – Palestino (www.flashscore.com)

Naime, u sezonama 2019, 2020 i 2021 svaki put su do pobede dolazili domaćini – po tri puta Cobresal i Palestino, a na drugom odigranom meču smo čak mogli da vidimo i prelaz iz 2 u 1. S obzirom na to da je prvi duel u sezoni 2022 pripao Palestinu, danas se kao logičan izbor nameće pobede Cobresala po kvoti 2,20, ali imajte u vidu da su bodovi potrebni i jednima i drugima.

Kladite se na ovaj meč u kladionici MaxBet!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje