petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako ovaj niz nije slučajnost, sledi nam pobeda domaćina po kvoti 3,90

Sa početkom od 20 časova po našem vremenu odigraće se i utakmica 24. kola holandske Eerste Divisie između Venloa i Heraclesa.

Venlo stiže na ovaj susret kao šestoplasirani tim na tabeli pošto je do sada osvojio 36 bodova, uz skor od 19 pobeda, 6 remija i 7 poraza.

Heracles je drugoplasirani tim na tabeli sa učinkom od 15 pobeda, 2 remija i 5 poraza te ukupno 47 osvojenih poena, što je 7 manje od vodećeg Zwollea i 8 više od trećeplasiranog Almerea.

Međusobne utakmice: Venlo – Heracles (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne međusobne susrete ovih ekipa moći ćemo da uočimo zanimljiv niz rezultata u poslednjih nekoliko godina. Naime, Venlo i Heracles su razmenili po tri boda u sezonama 2019-20 i 2020-21, gde smo mogli da i vidimo veliki prelaz u korist domaćina, da bi na prvoj utakmici u sezoni 2022-23 do pobede došao Heracles sa ubedljivih 5:3.

Ukoliko ovaj niz nije slučajnost i saradnja “3 za 3“ zaista postoji, na današnjem meču bi trebalo da vidimo pobedu Venloa, a za takav scenario se nudi sjajna kvota od oko 3,90. Koji rezultat vi očekujete?

Venlo – Heracles – 3:1 (0:1)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje