petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako ovaj niz rezultata nije slučajnost na redu je pobeda domaćina

U okviru 25. kola nemačke 2. Bundeslige odigraće se utakmica između Darmstadta i Heidenheima, koja je na programu od 18 sati i 30 minuta.

Darmstadt se uoči današnjeg duela nalazi na 2. poziciji i ima 44 boda, jedan manje od vodećeg Werdera. Na prethodne 24 utakmice ovaj tim je zabeležio 13 pobeda, 5 remija i 6 poraza.

Heidenheim je od početka sezone upisao 11 pobeda, uz 6 nerešenih mečeva i 7 poraza zbog čega na ovaj meč stiže kao 7. tim na tabeli i sa ukupno 39 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: Darmstadt – Heidenheim (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno kada su u pitanju ove dve ekipe jesu njihovi međusobni okršaji iz prethodnih nekoliko godina. Naime, Darmstadt i Heidenheim su razmenili po tri boda u sezonama 2018-19, 2019-20 i 2020-21, što podseća na “3 za 3“, da bi na prvom meču u sezoni 2021-22 do pobede došao Heidenheim. Ukoliko saradnja zaista postoji danas bi trebalo da vidimo trijumf Darmstadta, a za takav scenario se nudi kvota 1,95.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje