nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako ponovo budu neefikasni naplatićemo kvotu 2,15

U okviru prvog kola danske Superlige odigraće se meč između Nordsjaellanda i Viborga koji je na programu večeras od tačno 19 časova.

Nordsjaelland je aktuelni viceprvak Danske pošto je u sezoni 2022-23 zauzeo 2. mesto u takozvanoj šampionskoj grupi, sa ukupno 55 bodova ili 4 boda manje od šampiona Copenhagena.

Što se tiče gosta, Viborg je završio na 4. mestu sa istim brojem bodova kao i trećeplasirani Aarhus – 51, ali je zbog poraza od Midtjyllanda u baražu ostao bez učešća u Ligi Konferencija.

Međusobne utakmice: Nordsjaelland – Viborg (www.flashscore.com)

Iako u ovoj ligi često srećemo efikasne duele, na međusobnim susretima Nordsjaellanda i Viborga smo u poslednjih godinu dana uglavnom viđali mirne mreže. Naime, na ukupno 6 mečeva koliko su odigrali od aprila 2022. godine ove dve ekipe su postigle svega 8 golova, a pritom je svaki put prošao tip “0-2“ koji se danas plaća solidnom kvotom od oko 2,15. Hoće li ovaj niz biti nastavljen?

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje