utorak, 27. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako postoji “3 za 3“ na redu je pobeda domaćina

Ekipe Dalkurd i Karlstad sastaće se danas u terminu od 15 časova, a radi se o utakmici 28. kola švedske lige Division 1 – Norra.

Dalkurd se na tri kola do kraja sezone nalazi na 3. mestu, sa skorom od 15 pobeda, 4 remija i 7 poraza, te ukupno 52 boda što je 1 manje od mesta koje vodi u baraž i 6 manje od direktne promocije u viši rang.

Sa druge strane, Karlstad je na prethodnih 27 mečeva upisao 10 pobeda, 4 remija i 13 poraza zbog čega sada zauzima 9. mesto na tabeli sa ukupno 34 boda – 3 više od zone za ispadanje.

Međusobne utakmice: Dalkurd – Karlstad (www.betexplorer.com)

Sudeći po rezultatima sa njihovih prethodnih susreta, nije isključeno da između Dalkurda i Karlstada postoji neki vid saradnje. Naime, ove dve ekipe su naizmenično pobeđivale u sezonama 2011 i 2021, tj. jedine dve sezone u kojima su se sastale, da bi na prvom meču u tekućoj sezoni slavio Karlstad. Samim tim se kao logičan izbor za današnji meč nameće pobeda Dalkurda, koja se plaća kvotom 1,65.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje