petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako postoji dogovor, na redu je pobeda gosta po kvoti 5,80

U okviru 21. kola čileanske Primere Division odigraće se utakmica između Cobresala i La Serene, koja na programu od tačno 21 časa po našem vremenu.

Cobresal stiže na ovu utakmicu kao šestoplasirani tim na tabeli pošto je do sada osvojio ukupno 30 bodova, uz skor od 9 pobeda, 3 remija i 8 poraza.

La Serena je na prvih 20 utakmica sakupila svega 20 poena, ostvarivši 5 pobeda, 5 remija i 10 poraza, pa se u ovom trenutku nalazi na 13. poziciji.

Ono što nam je zapalo za oko kada su u pitanju ove dve ekipe jesu njihove međusobne utakmice, tačnije one odigrane u periodu od 13. maja 2018. do 11. marta 2022. godine.

Međusobne utakmice: Cobresal – La Serena (www.flashscore.com)

Naime, tokom sezone 2018 i La Serena i Cobresal su slavili na svom terenu, zatim su u sezoni 2020 oba tima zabeležila pobede u gostima, da bi u sezoni 2021 i jedni i drugi ponovo ostvarili pobede kod kuće. S obzirom na taj niz rezultata i činjenicu da je na prvom meču u ovoj sezoni slavio gost, danas se kao logičan izbor nameće pobeda La Serene i to po fantastičnoj kvoti 5,80, ali imajte u vidu da su bodovi podjednako potrebni i jednom i drugom timu.

Od trenutka pisanja teksta do 11:00 kvota je porasla sa 5,80 na 7,20 u kladionici MaxBet.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Pete Linforth from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje