subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako postoji saradnja u Japanu naplatićemo sjajne kvote!

U subotu ujutru, sa početkom od tačno 6 sati, odigraće se utakmica 41. kola japanske J2 League između ekipe V-Varen Nagasaki i Vegalta Sendai.

V-Varen Nagasaki se posle 40 odigranih kola nalazi na 8. poziciji, a na svom kontu ima 59 bodova i skor od 16 pobeda, 11 remija i 13 poraza.

Vegalta Sendai ima 48 poena i trenutno se nalazi na 13. mestu, pošto je u dosadašnjem toku sezone zabeležila 12 pobeda, 12 remija i 16 poraza.

Ono što je zanimljivo kada su u pitanju ove dve ekipe jesu njihovi prethodni ligaški susreti, kojih je u prošlosti bilo ukupno pet. Naime, V-Varen Nagasaki i Vegalta Sendai su u sezonama 2018 i 2022 pobeđivali naizmenično, po principu “3 za 3“. U prvoj sezoni su oba tima slavila rezultatom 1:0, dok su u drugoj bili blizu 0:2, ali je na poslednjem susretu domaćin dao gol iz penala za 1:2, u 93. minutu.

Međusobne utakmice: V-Varen Nagasaki – Vegalta Sendai (www.betexplorer.com)

Ukoliko ovaj niz rezultata nije slučajnost i saradnja zaista postoji, danas bi trebalo da vidimo pobedu Vegalte Sendai, s obzirom da je V-Varen Nagasaki slavio u prvom meču sa 0:1. Tip “2“ se plaća sjajnom kvotom 3,60, dok tačan rezultat “0:1“ možete odigrati po kvoti 12,00. Ipak, imajte u vidu da su bodovi u ovom trenutku mnogo potrebniji domaćinu.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje