ponedeljak, 26. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako postoji saradnja u Turskoj, na redu je pobeda domaćina!

Ekipe Vanspor FK i Karacabey Belediyespor sastaće se ove subote, sa početkom od tačno 12 časova, a radi se o utakmici 28. kola turske 2. Lige (Red Group).

Vanspor FK se nalazi na 2. poziciji, pošto je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 16 pobeda, 7 remija i 4 poraza i tako došao do ukupno 55 bodova – tri manje od vodećeg Kocaelispora.

Karacabey Belediyespor ima 13 pobeda, 9 remija i 5 poraza te na ovo gostovanje stiže kao 7. tim na tabeli. Trenutno ima 48 bodova, što je četiri manje od pozicije koja vodi u play-off.

Međusobne utakmice: Vanspor FK – Karacabey Belediyespor (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim susretima, Vanspor FK i Karacabey Belediyespor su se do sada sastali samo pet puta, ali nam rezultati sa tih utakmica već ukazuju na potencijalnu saradnju. Naime, i jedan i drugi tim su došli do pobede u sezonama 2016-17 i 2020-21, prvo kao domaćini, a zatim i kao gosti, da bi na prvom meču u sezoni 2022-23 slavio Karacabey Belediyespor. Ako saradnja “3 za 3“ zaista postoji, danas bi trebalo da vidimo pobedu Vanspor FK-a, a za istu se nudi kvota 2,45.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje