petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako rezultati nisu slučajnost, imamo saradnju u Turskoj!

Ove nedelje, sa početkom od tačno 17 časova, odigraće se utakmica 26. kola turske 1. Lige u kojoj će Denizlispor ugostiti Erzurumspor.

Denizlispor se uoči današnjeg duela nalazi na 17. poziciji sa 5 pobeda, 5 remija i čak 14 poraza, zbog čega sada ima 17 poena – isto kao i pretposlednji Altinordu, odnosno jedan više od poslednjeplasiranog Yeni Malatyaspora.

Erzurumspor takođe ne može da se pohvali rezultatima ove sezone pošto je do sada upisao 5 pobeda, 6 remija i 12 poraza te na ovaj meč stiže sa 18 poena i kao 15. tim na tabeli.

Razlog zbog kojeg pišemo o ovom duelu jesu rezultati sa prethodnih susreta Denizlispora i Erzurumspora, kojih je u prošlosti bilo ukupno 7, a koji podsećaju na popularnu saradnju “3 za 3“.

Međusobne utakmice: Denizlispor – Erzurumspor (www.flashscore.com)

Naime, Denizlispor i Erzurumspor su osvojili po tri boda u sezonama 2017-18 (uz preokret PR1 i prelaz 2-1), 2020-21 (uz preokret PR2) i 2021-22, da bi na prvoj utakmici u sezoni 2022-23 do pobede došao Erzurumspor. Samim tim, danas se kao logičan izbor za klađenje nameće pobeda Denizlispora po kvoti 2,50, a možete pokušati i sa prelazom 2-1 (33,00). Koji rezultat vi očekujete na ovom meču?

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje