utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako saradnja i dalje postoji na redu je pobeda gosta!

Ovog petka, sa početkom od tačno 16 časova, očekuje nas utakmica 25. kola ukrajinske Persha Lige u kojoj će se susresti Avangard Kramatorsk i Volyn Lutsk.

Avangard Kramatorsk na današnji meč stiže kao 13. tim na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone osvojio 20 bodova, ostvarivši 5 pobeda, 5 remija i 13 poraza. U odnosu na prvo mesto u zoni za ispadanje, koje trenutno pripada Prykarpattyi, imaju 2 boda više, ali i 1 utakmicu više.

Volyn Lutsk, sa druge strane, ima 37 poena i zauzima 6. poziciju. Od početka sezone ovaj tim je ostvario 10 pobeda, 7 remija i 5 poraza. U ovom trenutku, uz dva meča manje, imaju 9 bodova zaostatka za ekipom Metalista, koja se nalazi na mestu za direktnu promociju u viši rang.

Međusobne utakmice: Kramatorsk – Volyn Lutsk (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ovih dveju ekipa moći ćemo da primetimo veoma interesantan niz rezultata koji podseća na saradnju, odnosno na “3 za 3“. Naime, Avangard i Volyn su osvojili po 3 boda u sezonama 2017-18, 2018-19 i 2019-20, a takođe smo imali priliku da vidimo i jedan veliki prelaz, 27. jula 2019. godine, kada je domaćin gubio na poluvremenu sa 0:1, a na kraju slavio rezultatom 3:2.

S obzirom na to da su prva tri boda iz ove sezone otišla u ruke Avangarda, po nekom pravilu danas bi trebalo da vidimo trijumf Volyna, za šta se nudi kvota 2,00, ali vam savetujemo oprez jer su bodovi potrebni i jednima i drugima. Ukoliko želite da okušate sreću sa  prelazima, tipovi “2-1“ i “1-2“ se plaćaju kvotama 31,00 i 22,00. Nadamo se da ćemo videti još jedan. Srećno!

Avangard Kramatorsk – Volyn Lutsk – 2:1 (0:1)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje