utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako Turci nastave sumnjivi niz rezultata naplatićemo kvotu 6,20

U nedelju od tačno 14 časova igraće se utakmica 36. kola turske 2. Lige Red Group u kojoj će Zonguldak ugostiti Usakspor.

Zonguldak stiže na današnji susret kao devetoplasirani tim na tabeli pošto je u dosadašnjem toku sezone osvojio 48 bodova, ostvarivši 14 pobeda, 6 remija i 15 poraza. Od mesta koje vodi u play-off ih deli čak 18 bodova.

Usakspor je uspeo da zabeleži 8 pobeda, 8 remija, kao i čak 19 poraza te se u ovom trenutku nalazi na 16. poziciji i ima ukupno 32 boda, što je 11 više od zone za ispadanje.

Međusobne utakmice: Zonguldak – Usakspor (www.betexplorer.com)

Iako su se ove dve ekipe u prošlosti sastale svega pet puta, rezultati sa tih utakmica su bili dovoljni da posumnjamo u postojanje nekog vida dogovora s obzirom na to da su i Zonguldak i Usakspor osvojili po tri boda u sezonama 2020-21 (kao domaćini) i 2021-22 (kao gosti). Na prvom meču u ovoj sezoni je do pobede došao gost, Zonguldak, a tu smo imali priliku da vidimo i veliki prelaz pri rezultatu 2:3.

Ako saradnja između ove dve ekipe zaista postoji danas bi na redu trebalo da bude trijumf Usakspora, a isti se zbog naglog rasta sada plaća fantastičnom kvotom od oko 6,20. Prelaz “1-2“ možete odigrati po kvoti 60,00.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje