petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Allsvenskan“ 2023 – Najava 1. kola (ponedeljak)

Danas na programu imamo dva duela, a mi se obaziremo na kasniji, gde će Elfsborg na stadionu „Borås Arena“ da ugosti aktuelnog šampiona, ekipu Hacken. Pre svega, treba reći da Hacken u ovu sezonu ulazi pun očekivanja, jer su izborili plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, a igraju i u maju finale Kupa. Stoga, sigurno da ulaze maksimalno motivisani da odbrane titulu, a i ostvare istorijski uspeh. Sa druge strane terena biće Elfsborg koji je prošlu sezonu završio na 6. poziciji, a poslednju titulu je osvojio 2012. godine. Teško da će ove sezone uspeti da ostvare nešto više od kvalifikacija za Evropu, ako i toliko.

Elfsborg je imao dobru transfer politiku, lepo su inkasirali od prodaje dobrih pojedinaca, tj. konkretno prodali su sledeće fudbaelere: Leo Väisänen (Austin), Oliver Zandén (Tuluz) i Simon Olsson (Herenven) za oko 4.6 miliona evra.

Što se Hackena tiče, veliko pojačanje za klub je centralni vezista, Simon Gustafson, a od stranaca najviše bi mogao da se istakne desnokrilni Ibrahim Sadiq iz Gane i Bénie Traoré iz Obale Slonovače.

Pokazalo se juče da favoriti umeju da kiksnu, a upravo je AIK u prvom kolu napravio propust, te treba biti obazriv. Ipak, verujemo da je gost ovde bliži bodovima, a probaćemo sa predlogom „X2&2+“, koji se plaća kvotom 1.63.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje